tiistai 18. elokuuta 2009

Kissojen kesä

Tänä kesänä olen ollut erityisen tapaturma-altis sekä nytkin olen jo kolmatta viikkoa flunssassa. Näin ollen on ollut mielenkiintoista seurata kissojen arkea, varsinkin näin loppukesästä, kun olen viettänyt aikaa kotona sairastellen. Minttu-neidin kesä on mennyt nukkuessa, leikkiessä, rapsutettavana ollessa taikka parvekkeella auringossa maatessa.. Parasta ehdottamasti on ollut parvekkeella tai Pörrin kainalossa nukkuminen, myös digiboksin tuoma lämpö on miellyttänyt Minttua suuresti nukkumapaikkaa valittaessa. Digiboksi on näin ollen osoittautunut yhdeksi parhaimmista nukkumapaikoista. Auringon palvominen on ehdottomasti kuulunut Mintun suosikkiharrastuksiin tänä kesänä, onhan neidin turkki saanut kauniin rusketuksen kesän aikana. Lisäksi Minttu on Pörrin loistavalla opastuksella hienosti harjaantunut lintujen ja hyönteisten seuraamiseen.

Pörrin työnä on ollut parvekkeella oleileminen, sillä koskaan ei tiedä, josko jokin pulska paisti sattuisi lentämään ohitse tai jopa laskeutumaan vahingossa parvekkeen lähelle. Pörselmi onkin viettänyt käytännössä lähes koko kesän parvekkeella, onhan Pörri todellisuudessa mitä mahtavin ulkokissa sekä suuri metsästäjä. Parvekkeella myös tuoksujen nuuhkiminen on kuulunut Pörsin ykkösharrastuksiin. Nukkumapaikat on valittu sen hetken tuntuman mukaan, joten ne ovat tänä kesänä vaihdelleet laidasta laitaan. Useimmiten parhaita ovat kuitenkin olleet nukkumapaikat, jotka sijoittuvat lattiatasoa huomattavasti korkeammalle. Jostain syystä myös eteismatto on Pörrin mielestä erinomainen paikka rauhoittumiseen.

4 kommenttia:

  1. Ihkuja kissejä, mutta mites tuo Minttu aina onnistuu tunkemaan itsensä mitä kummallisimpiin paikkoihin? Onhan se pieni, mutta silti...

    Digiboksi on kyllä ihan täynnä karvaa jos se on vakkarialusta. Kannattaa varmaan imuroitsea sitä ahkerasti. :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana Thai-tyttö täältä löytyykään, aivan hurrrrmaava! Löytökissojemme kautta kiinnostus ja rakkaus tähän rotuun on kasvanut huimasti. Meidän Alma-mummu muistuttaa kovasti rakenteeltaan Minttua. Minkä ikäinen/painoinen Minttu nyt on?
    Hienoa että Pörri ja Minttu löysi toisensa, kaksin on aina kaunihimpi ;) Tulemme jatkossakin kurkkimaan ihanien kissojesi elämää :)

    VastaaPoista
  3. Missä on postaukset ?? Yrittääs nyt neiti laittaa kuulumisia kissoista!!! Mitä kateille kuuluu ja onko vaatekaappi uudistunut? :)

    VastaaPoista
  4. SunSun: Tänään sain kaupasta ison, läpinäkyvän muovikassin, johon Mintun oli jälleen pakko itsensä tunkea... eli kyllä se taitaa kuulua Mintun luonteeseen tunkea itseään joka koloon.

    Menina: Kiitos kovasti kehuista :). Minttu on syntynyt 06/2008 ja on viime aikoina hurjaa vauhtia alkanut näyttää ihan aikuiselta kissalta. Kävin juuri punnitsemassa neitiläisen ja hän painaa 2,5kg.Tervetuloa kurkkimaan kissojemme kuulumisia jatkossakin :).

    Kukka-maaria: No nyt tuli uusi postaus..pahoitteluni, että se kesti hieman.Kisseleille kuuluu pelkästään hyvää ja vaatekaappipostauksiakin on tulossa...

    VastaaPoista