perjantai 17. huhtikuuta 2009

Tuliaisia ja muita lahjoja

Persoonallisia ja ajatuksella valittuja lahjoja on aina mukava hankkia ja saada. Vaikka lahjojen hankkiminen onkin mukavaa, on juuri sopivien ja persoonallisten lahjojen löytäminen tosinaan todella hankalaa. Erityisen haasteellista on mielestäni tuliaisten hankkiminen: merkityksellisiä sellaisia on toisinaan aivan tajuttoman vaikea löytää läheisille, mutta niiden saaminen on useimmiten aina niin mukavaa, kuten tälläkin kertaa kävi. Siskoni kävi miehensä kanssa Lontoossa ja tuliaisina sain muun muassa Barcelonaa esittävän pienoiskaupungin, joka sopii oikein nätisti olohuoneen kirjahyllyn päälle.

Toinen ihana ylläri odotti minua tänään kotosalla, kun saavuin töistä. Samainen sisko oli luvannut hankkia minulle Kipikuden Mimmiliiga-kuosilla varustetun koristetyynyliinan joululahjaksi ja koska kuosin tilaaminen ei syystä tai toisesta ollut ihan ongelmatonta, sain kyseisen tyynyliinan tänään postista. Mimmiliiga-kuosi on tosi hauska ja oivallinen kotiimme.

Yllärinä paketissa oli samalla kuosilla varustettu raha/kännykkäpussi. Pussukka pääsi heti käyttöön ja toimii tästä lähtien rahapussinani. Kiitos, sisko, persoonallisista ja meille sopivista lahjoista.


Mintun maailmaa on välillä hieman vaikea ymmärtää: neiti nimittäin taas innostui möyryämään huivikorissani. Mintsi on kyllä kova tyttö möyryämään..
En sitten tiedä, kuvitteliko neitiläinen löytäneensä mahtavan suojan, josta oli hyvä vaania. Nimittäin Minttu oli pitkän aikaa liikkumatta huivini suojassa ja ehkä kissi todellakin ajatteli löytäneensä huikean vaanimispiilon.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että tuliaiset/lahjat kelpasi! :D
    Tyynyliina on kyllä tosi kivan näköinen.

    Toi pussukka oli ylläri mullekin, olivat näköjään pistäneet ekstraa, kun sanoin, että kyseessä on lahja. Hyvä palvelu! Pitänee tilata toistekin. :D

    VastaaPoista
  2. Taisivat sieltä kipikudesta vähän korvata sitä, etteivät vastanneet sulle silloin aikoinaan heti noihin sun kyselyihin. Hyvä mieli kuitenkin tulee tuollaisesta :).

    VastaaPoista