lauantai 23. toukokuuta 2009

Onni on oma parveke

Rakastan todellakin parvekettani ja kesäkukkia. Ainoa huono puoli parvekkeessani on se, että se on aina liian pieni eikä sinne mahdu läheskään niin paljon kukkia kuin haluaisin. Tämän niin kauhean tosiasian kanssa on kuitenkin elettävä.

Tämän alkukesän ihanuudet:























Parvekkeelta löytyy orvokkeja, verbenaa, pelargoneja, timanttikukkia, salaattia, rucolaa, köynnöskrassia, tomaatin taimia, dianaa, lobeliaa, kärhöä, kelloköynnöstä ja tietenkin kissoja.

Tomaatin taimet ovat kuumasta auringonpaisteesta pikkuisen lurpallaan.

Tässä vielä viime kesän kukkaloistoa:

4 kommenttia:

  1. Tiedätkö mitä sulla myös ei ole mitä meillä on... pupuja! Mä mietin laitanko salaattia pihalle ISON verkon alle vai en. Jotenkin tuo metriverkkoajokasuuntaan vie makua koko hommalta. Basilika elää kuistilla sisällä joten jotain yrttiä löytyy. Tervetuloa ihailemaan meidän melkein valmista pengerrystä - siitä tulee ihana!

    VastaaPoista
  2. ihanan paljon kaikkea, aivan upea parveke! Pitää ottaa kutsusta vaarin ja tulla katsomaan kisuja neidin kanssa niin mä voin ihailla kukkia

    VastaaPoista
  3. "Tomaatin taimet ovat kuumasta auringonpaisteesta pikkuisen lurpallaan."

    Taisi siellä joukossa olla yksi lurpallaan oleva kissakin... ;)

    Ihania kukkakuvia sulla, mutta miten ihmeessä ne kaikki mahtuu partsille?

    VastaaPoista
  4. Taina: Kiitokset kutsusta, kiva olisi nähdä ihania kukkia ja pihoja :). Aika pelottaaa se olisikin, jos puput pönkisivät meidän kolmannen kerroksen parvekkeelle..

    Sunsun: Minttu on aika lurpallaan aina auringossa- todellinen auringonpalvoja tuo pikkukatti. Ihmeen hyvin kaikki kukat ovat parvekkeelle mahtuneet. K ei kyllä ihan kauheasti tykkää ;).

    VastaaPoista